Incident violent în gara Milova, din judeţul Arad. Un bărbat a fost dat jos din tren şi bătut crunt de controlor, dar şi de doi călători.

Un martor a filmat întreaga scenă și a postat filmulețul pe rețelele de socializare. În imagini e surprins momentul în care un bărbat, aparent în stare de ebrietate, este dat jos din tren.

Acesta încearcă să se urce la loc, însă controlorul coboară și îl ia la bătaie. La scurt timp i se alătură și doi călători, un bărbat și o femeie, care încep să-l lovească pe pasagerul deja căzut la pământ cu pumnii şi cu picioarele.

Ulterior, cei trei urcă în vagon, iar trenul se pune în mișcare. Incidentul a fost filmat şi postat pe reţele de socializare, iar în imagini se obserevă cum mai mulţi pasageri au asistat, impasibili, la întreaga scenî, fără ca cineva să intervină.

În urma incidentului, bărbatul bătut a declarat pentru presa locală că el ar fi vrut să cumpere bilet de la controlor, însă acesta a refuzat, iar apoi a urmat ceea ce s-a văzut în imagini.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au început cercetările în acest caz.  CFR Călători a anunţat că a deschis o anchetă internă, iar controlorul a fost retras de pe trenurile de călători.

LĂSAȚI UN MESAJ