Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

Un tânăr de 18 ani a agresat în trafic un bărbat de 68 de ani şi i-a distrus maşina, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Naţională, bărbatul de 68 de ani nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers de pe banda întâi pe banda a doua de circulaţie şi acroşează un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 18 ani.

″În urma impactului, cei doi au oprit autoturismele, iar tânărul de 18 ani i-a aplicat mai multe lovituri bărbatului de 68 de ani. Totodată, loveşte cu pumnii autoturismul bărbatului şi îi distruge luneta cu un obiect din lemn”, a afirmat Carp.

Vrei RECLAMA TA aici?plantum.ro

Tânărul de 18 ani este din localitatea Balta Arsă din judeţul Botoşani si a fost reţinut de poliţişti.

Poliţiştii au emis pe numele tânărului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Botoşani, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Tânărul de 18 ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Un copil de câtiva ani a trăit clipe de groază din cauza unui șofer de 18 ani, care conducea un BMW. Incidentul a avut loc ieri în municipiul Botoșani. La volanul mașinii în care se află copilașul se află un domn în vârstă de 67 ani. Nu a fost atent la schimbarea benzii de mers si a zgariat putin BMW-ul tânărului posesor de permis. Poliția în afara să ascundă pedofilii și tot felul de infractori care îmbracă uniforma, poate să facă ceva ca astfel de cazuri sa nu mai aibă loc? Ar trebui data o lege ca astfel de șoferi violenți să facă pușcărie cel putin 3 ani. Păreri?

Posted by Andrei Pavel on Sonntag, 11. Februar 2018

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ