evomag.ro

“Familia viceprimarului a beneficiat de un discount generos la achiziția unui apartament”

Acuzația îi aparține consilierului local liberal Razvan TIMOFCIUC și îl vizează direct pe viceprimarului Iașului, Gabriel HARABAGIU.

Familia viceprimarului a beneficiat de un discount generos la achiziția unui apartament, vândut chiar de acest dezvoltator, un discount de 40%. Harabagiu se află într-o situație de incompatibilitate morală crasă și la limita legii. Într-o țară normală, o astfel de situație ar fi condus la demisia urgentă a viceprimarului”, a declarat Răzvan Timofciuc, consilier local PNL, în timpul unei ședințe de Consiliu Local.

Acuzațiile vin în contextul în care familia viceprimarului Harabagiu ar fi plătit cel mai mic preț într-un bloc ridicat în centrul Iașului. Este vorba despre un bloc în zona Palas, pentru care soacra lui Harabagiu ar fi plătit doar 790 euro/mp. Situația ridică semne de întrebare în condițiile în care prețurile la achiziționarea celor 120 de apartamente din tronsonul I al blocului de pe Zimbru 17 au depășit 1000 euro/mp.

Imobilul aparține unui om de afaceri care are în pregătire mai multe schimburi de terenuri cu Primăria Iași. La ultima ședință de CL, cea din octombrie, de pe ordinea de zi a fost retras proiectul de hotărâre ce prevedea respectivul schimb de terenuri.

inpuff.ro

Situația rămâne însă una neclară, viceprimarul Harabagiu refuzând să comenteze pe marginea acuzațiilor formulate de consilierii opoziției.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ