cufarulnaturii.ro

Echipaje ale Penitenciarului, Politiei, Jandarmeriei si Politiei de Frontiera il cauta pe bihoreanul Horvath Tibor, care, luni dimineata, a parasit gradina agrozootehnica a Penitenciarului Oradea, unde desfasura activitati lucrative fara supraveghere, el fiind clasificat in regim deschis.

Evadatul are 22 de ani si a fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare pentru talharie.

“Luni, 11.09.2017, in jurul orei 07.30, s-a constatat ca detinutul Horvath Tibor, in varsta de 22 de ani, condamnat definitiv la 3 anI inchisoare pentru talharie, fara antecedente penale, a parasit un punct de lucru exterior de pe raza localitatii Oradea. Facem precizarea ca acesta era clasificat in regim deschis si desfasura activitati lucrative fara supraveghere”, a transmis purtatoarea de cuvant a Penitenciarului, Adina Birda.

PublicitateArthrelix

“Mentionam ca parasirea fara autorizare a punctului de lucru, aflat in exteriorul locului de detinere, este asimilata infractiunii de evadare si se pedepseste, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu inchisoare de la sase luni la trei ani”, mai precizeaza reprezentanta Penitenciarului.

In paralel, s-a dispus demararea unei anchete administrative care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.

La momentul parasirii, detinutul era imbracat cu o pereche de pantaloni de trening gri, geaca trening cu gluga de culoare albastra, incaltaminte sport de culoare alba. Detinutul avea domiciliul in Sannicolau de Munte.

Cei care ar putea furniza informatii despre Horvath Tibor si locul unde s-ar putea afla sunt rugati sa sune la apelati numarul unic de urgente 112 sau Penitenciarul Oradea la numarul de telefon: 0259/419881, 0259/419882.

Sursa: ebihoreanul.ro

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ