Anamaria Prodan pare să treacă prin clipe grele, după ce s-a aflat că a ajuns de urgenţă la spital, pentru că avea mari dureri de cap şi abia se putea ţine pe picioare.

După ce-a ajuns pe patul de spital, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul ei de Facebook. Impresara a scris scurt mesajul „my cliniq“ (n.r.: „clinica mea“), o postare care a reuşit să genereze confuzie printre prietenii virtuali ai vedetei, pentru că nimeni nu a ştiut la ce se referă aceasta.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf pare să fi ajuns în incinta medicală într-o stare destul de precară, acuzând mari dureri de cap. În momentul în care medicii i-au făcut câteva controale, au decis să o interneze pe Anamaria Prodan.

Publicitateastratex.ro

“Ana se simte foarte rau in acest moment! Aseara, la scurt timp dupa ce a ajuns acasa, durerile de cap au inceput sa fie din ce in ce mai puternice si orice calmant a luat, nu si-a facut efectul. Speriati sa nu fie vorba de vreun accident vascular, apropiatii impresarei au chemat salvarea imediat! Doctorii care au ajuns la vila au consultat-o si i-au facut o injectie, apoi, pentru ca pacienta abia se mai tinea pe picioare si nici nu putea sa mai vorbeasca, au hotarat sa o duca de urgenta la spital, la camera de garda! Acolo, i-au fost acordate mai multe ingrijiri medicale si, pe urma, s-a decis si internarea ei“potrivit celor de la wowbiz.

“In aceasta dimineata, pacientei i s-au facut toate investigatiile de sange si o encefalograma, pentru a se depista care este cauza durerilor de la ceafa, frunte si din zona tamplelor. Deocamdata, Prodanca se afla inca in clinica, si, mai tarziu, va fi supusa si altor analize absolut necesare in astfel de situatii”, a povestit şi un cadru medical.

LĂSAȚI UN MESAJ