Antreprenorii și viitorii antreprenori își dau întâlnire între 16 și 18 februarie 2018, la Techstars Startup Weekend Iași 2018 .

Evenimentul de 54 de ore va avea loc în noul birou Endava, clădirea E5 – parter, str. Palat nr. 3B(Complexul Palas) și va începe vineri, 16 februarie, la ora 18:00, încheindu-se duminică, 18 februarie, ora 21:00.

Startup Weekend Iași aduce împreună pasionații de development, design, marketing, sales, dezvoltarea unui business și antreprenoriat din zona Moldovei, pentru a forma echipe și dezvolta idei în afaceri viabile. Participanții vor selecta cele mai promițătoare idei și vor forma echipe pentru a le dezvolta pe parcursul celor 54 de ore. Mai mult, antreprenori locali și internaționali îi vor mentora, împărtășind din experiența și cunoștințele lor.

“Startup Weekend e singurul eveniment de antreprenoriat care te învață practic cum să îți validezi ideea într-un timp atât scurt (54 de ore). Pe toată perioada weekendului, participanții au acces la cei 10 antreprenori-mentori internaționali și naționali, care ajută cu sfaturi și expertiza lor. În cadrul evenimentului mulți participanți își găsesc viitorii cofondatori care au cunoștințe în arii complementare și duc la succesul afacerii”, a declarat Cătălin Scripcariu, Program Manager.

Pentru mai multe detalii și bilete accesați pagina oficială a evenimentului Startup Weekend Iași 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ