evomag.ro

Asociaţia “AMA ZÂMBET DE COPIL ” dă startul unei campanii de strângere de fonduri

Începând cu luna aprilie, Asociaţia “AMA ZÂMBET DE COPIL ” dă startul unei campanii de strângere de fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală performantă a Spitalului Clinic de Urgențe pentru Copii ”Sf. Maria” Iași.

Începând de acum, companiile sunt încurajate să redirecţioneze 20% din impozitul pe profit către Asociaţia “AMA ZÂMBET DE COPIL”.

Alina Bucur, președintele asociației a declarat pentru ziarul Bună Dimineața Iași: “Dotarea Spitalului de Copii Sf Maria Iași cu BRONHOSCOP MOBIL CU CAMERĂ , CRIOTOM şi 2 CAMERE STERILE pentru secția ONCOLOGIE, reprezintă prioritatea noastră. Am achiziționat și am dotat Spitalul cu Ecograf de ultimă generație, Laparoscop, Catetere Venoase Tunelizate, Camere implantabile, Injectomate, Termometre, iar  rugămintea mea e să ne ajutați sa ducem la bun sfârșit și acest mare proiect. Avem nevoie ca firmele și persoanele fizice sa se implice!

Nu trebuie să așteptăm să moară copii, ei trebuie să trăiască și putem să le scurtăm suferința.
Criotomul, pe lângă un diagnostic concret, medicul prescrie tratamentul esențial. 


Bronhoscop-ul, salvează viața copilului în situațiile critice.


În secția oncologie, existenţa camerelor sterile este esențială, pacienţii trebuie izolaţi, atunci când imunitatea lor scade dramatic în urma chimioterapiei.

Este posibil să diagnosticăm şi să tratăm în Spitalul Sf. Maria Iași, copii care până acum erau trimişi în alte județe sau în strainatate, cu costuri imense pentru familiile lor

Cei care doresc să sprijine aceast proiect, o pot face accesând pagina de Facebook: AMA ZAMBET DE COPIL unde găsesc și conturile bancare în care se poate dona sau la numarul de telefon 0758562522.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ