Vrei RECLAMA TA aici?teamdeals.ro
AVANPREMIERĂ FILIT 2018: ÉRIC VUILLARD, laureatul Premiului Goncourt, vine la Iași

AVANPREMIERĂ FILIT 2018: ÉRIC VUILLARD, laureatul Premiului Goncourt, vine la Iași

7.562 views
Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

Avanpremieră FILIT 2018: Éric Vuillard, laureatul Premiului Goncourt, vine la Iași

În avanpremiera Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT, la Iași va avea loc o întâlnire cu scriitorul și cineastul francez Éric Vuillard, organizată în colaborare cu Institutul Francez din România şi Editura Litera. Recompensat cu nenumărate premii literare, în 2017 a primit premiul Goncourt pentru cea mai recentă carte a sa, Ordinea de zi, „o carte de o forță uluitoare în simplitatea ei” (Le Monde), apărută în România la Editura Litera, în traducerea Monei Apa.

Evenimentul va avea loc în data de 1 octombrie, în Sala Ferdinand a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu începere de la ora 18:30, și va fi moderat de Luiza Vasiliu, jurnalist Scena9. Traducerea va fi realizată de Dana Monah.

Vrei RECLAMA TA aici?vitamix.ro

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Cei care doresc să participe trebuie să trimită un e-mail la adresa AvanpremieraFILIT@gmail.com pentru a-și rezerva un loc.

Întâlnirea cu Éric Vuillard din Iași este posibilă datorită parteneriatului cu Institutul Francez Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Clubul Logos.

Cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT se va desfășura în perioada 3-7 octombrie și va reuni mari nume ale literaturii: Jonathan Franzen, Jón Kalman Stefánsson, Kamila Shamsie, Sylvie Germain, Gabriela Adameșteanu și mulți alții. Mai multe detalii se găsesc la adresa www.filit-iasi.ro.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ