evomag.ro

Cine nu a auzit de vinul Bucium sau dCartierul de blocuri “Bucium Confort”? Puțini îl cunosc însă pe discretul proprietar al ansamblului, Daniel PANAITE

Ce-i drept, din brand-ul Bucium a mai rămas doar renumele. Calitatea vinului nu mai este de mult ce a fost, iar despre acest subiect vom discuta pe larg într-un material separat.

Dar să începem cu începutul.

Daniel Neculai PANAITE este asociat unic și administrator al BUCIUM TOURS SRL, deține 77.868 % din AGROINDUSTRIALA BUCIUM SA, 49.6 % din MOLDOTRANS AUTO SA, iar MOLDOTRANS AUTO SA deține la rândul ei 81.89 % din MOLDOMEC SA.

La un calcul sumar, MOLDOTRANS AUTO SRL a beneficiat de contracte cu statul ce depășesc 110 milioane lei

Asociați/Acționari (Data actualizării 17-10-2018)

Crt Nume Funcție % Aport părți sociale
1 PANAITE DANIEL NECULAI actionar 49.6 % 124000
2 PANAITE IULIAN actionar 44.6 % 111500
3 PANAITE IULIANA MANUELA actionar 5 % 12500
4 MIHAILOVICI TIȚA actionar 0.4 % 1000
5 PANAITE OVIDIU LIVIU actionar 0.4 % 1000
inpuff.ro

În 2008, MOLDOTRANS AUTO SRL a avut 10 contracte în valoare de 68 milioane lei. Cele mai mari valor au fost înregistrate în relația cu DIRECTIA JUDETEANA DE ADMINISTRARE A DRUMURILOR SI PODURILOR IASI.

În aceste condiții, în mod evident că familia PANAITE a beneficiat de intrări mari de capital.

Obiectul principal de activitate al acestei firme îl reprezintă lucrarile de constructii a drumurilor si autostrazilor.

În 2017, firma a avut o cifră de afaceri în cuantum de 15.539.091 lei, la care s-a raportat un profit de 182.266 RON înregistrat cu 49 de angajați. Vechimea firmei este de 24 ani.

AGROINDUSTRIALA BUCIUM SA, producătoarea vinului BUCIUM

Are drept obiect principal de activitate cultivarea strugurilor, care la drept vorbind nu mai au unde să crească pentru că pământurile din proprietatea Bucium au fost demult înstrăinate. Despre certificarea originii vinurilor Bucium, așa cum am promis, vom discuta într-un material, distinct împreună cu specialiștii în domeniu. Subiectul fostelor terenuri pe care erau cultivați strugurii din care reieșea celebrul vin de Bucium, va fi și el tratat pe larg.

AGROINDUSTRIALA BUCIUM SA a realizat o cifră de 13.553.520 lei în 2017 cu un profit raportat de 1.312.043 RON. Tot anul trecut au figurat în această firmă 75 de angajați. Firma a fost înființată în 1991.

Panaite deține 77.868 % dintre acțiuni, iar restul de 7.919 % aparțin AGENTIEI DOMENIILOR STATULUI.

AGROINDUSTRIALA BUCIUM SA figurează cu datorii de peste 13 milioane lei.

 

Moldotrans Auto SA deține 81.89 % dintre acțiunile MOLDOMEC SA. care desfășoară lucrări de construcții și a avut o cifră de afaceri de 944.363 lei anul trecut.

Despre BUCIUM TOURS SRL

Cu o cifră de afaceri de 14.542.055 lei în 2017, BUCIUM TOURS SRL a declarat un profit de 6.402.235 RON realizat cu doar 7 angajați. Firma are 14 ani vechime și își desfășoară activitatea în domeniul lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Firma aparține în întregime aceluiași Panaite Daniel. Rezultatele muncii lui Panaite cu statul din anii 2008 și până astăzi și-au găsit o direcție extrem de profitabilă cu un profit curat.

“Bucium Confort” este un ansamblu rezidential exclusivist format din 8 blocuri cu locuri de parcare private, loc se joaca pentru copii si aproximativ 8.000 mp  doar de spatii verzi.In cele 8 blocuri noi din cadrul Ansamblului Rezidential sunt disponibile peste 20 tipuri de apartamente, cu cate 1,2,3, sau 4 camere, astfel incat cu siguranta va veti regasi confortul dorit.

Panaite nu este însă un caz singular. Ziarul “Buna Dimineata Iasi” a mai prezentat și va mai continua să prezinte astfel de exemple.

Ramificațiile din spatele CONEST GRAND RESIDENCE! Contractele cu statul au făcut totul posibil

Ce-ar fi CONEST fără contractele primite de la instituțiile publice din IAȘI? Peste 800 milioane SUPTE de la STAT doar în ultimii 10 ANI

Implicațiile familiei TROAȘE la IAȘI! Cine este Nicolae TROAȘE, apropiatul lui Gheorghe FLUTUR

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ