evomag.ro

Un bărbat bolnav psihic a încercat să se sinucidă

Scene cumplite într-un imobil din Iași. Un bărbat a fost găsit într-o baltă de sânge după ce a încercat să-și pună capăt zilelor.

Ieșeanul în vârstă de 66 de ani, cunoscut cu probleme psihice și-a înfipt cuțitul în mai multe zone ale corpului, cauzându-și leziuni grave. Soția a fost cea care l-a găsit în baie plin de sânge și a sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care l-a preluat și l-a transportat în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului ”Sfântul Spiridon”.

”Bărbatul prezenta 2 plagi de cuțit, plagă latero-cervicală, posibil cu atingerea venei jugulare și o plagă epigastrică, posibil penetrantă în abdomen. Pacientul a intrat în sala de operații, cu un chirurg generalist și un chirurg ORL. Barbatul era cunoscut cu antecedente privind tulburările psihice”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU – SMURD la Spitalul ”Sfântul Spiridon”.

inpuff.ro

Menționăm că în ultima perioadă tot mai multe cazuri de tentative de suicid au ajuns la porţile Spitalului ”Sfântul Spiridon” din Iași. Adolescenți, tineri sau persoane în vârstă încearcă să-și încheie socotelile cu viața, din diferite motive. Unii au dezamăgiri pe plan profesional, ori în dragoste sau suferă de anumite boli. Alţii însă, vor doar să atragă atenţia asupra lor.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ