evomag.ro

Ajuns la capătul disperării, un ieșean ne-a relatat experiența sa complet neplăcută cu CAREMIL IAȘI

În urmă cu două luni, în urma unui accident autovehicolul marca DACIA pe care îl deține în proprietate a fost avariat destul de grav. Necazul a fost cu atât mai mare cu cât mașina de abia ieșise pe poarta fabricii.

A primit daună totală și mașina a fost dusă la CAREMIL pentru reparații, beneficiind de asigurare CASCO.

Aici problemele au început să curgă lanț. Sub diferite pretexte, în principal fiind folosit pretetul că nu găsesc piese de schimb, mașina nu a beneficiat de nici un fel de reparații până la acest moment.

Reamintim faptul că discutăm totuși despre un autoturism marca LOGAN!

inpuff.ro

Contactați telefonic, reprezentanții CAREMIL au pretextat că nu au cunoștință despre o astfel de situație, dar se vor interesa și vor reveni cu un răspuns pertinent.

Despre CASA AUTO LETCANI SRL

Cu o cifră de afaceri de 33.058.478 RON în 2017 și 22 de angajați, această firmă a realizat anul trecut un profit de 279.289 RON. Societatea are 9 ani vechime.

Obiectul principal de activitate este în domeniul comertului cu autoturisme si autovehicule usoare (sub 3,5 tone).

Firma aparține familiei PIȚIGOI, prin asociat unic PIȚIGOI CARMEN GABRIELA. Administratorul firmei este NEDELCU TEODOR.

Familia PIȚIOGOI deține un portofoliu larg de firme și întotdeauna a proiectat imaginea unui GRUP care își bazează activitatea economică în acord cu respectarea unor principii riguroase în raport cu clienții și partenerii.

Dar iată că, lucrurile nu stau chiar așa.

Spre exemplu, este puțin știut faptul că în CAREMIL SRL, unde PITIGOI BOGDAN TOPORAS este asociat cu CHIRIAC SORIN și unde în 2017 cei doi au înregistrat o cifră de afaceri de 29.659.929 RON, totuși societatea figurează cu datorii la stat de – 326 588 RON.

Despre Grupul de firme deținut de familia PIȚIGOI vom discuta pe larg în materialele viitoare.

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ