Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

Un incendiu de proporții a izbucnit, miercuri, la o fabrică din municipiul Botoșani, pompierii intervenind cu mai multe echipaje.

Focul a cuprins turnătoria societății comerciale UPSS SA, flăcările și fumul putând fi observate de la distanțe de câțiva kilometri.

 

Vrei RECLAMA TA aici?vitamix.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Dorina Lupu, la fața locului au intervenit cinci echipaje de pompieri.

Cel puțin 14 muncitori din turnătorie s-au evacuat când au văzut proporțiile incendiului.

Oficialii ISU susțin că a existat și riscul unei explozii.

‘La sosirea gărzii de intervenție, ardea acoperișul clădirii pe o suprafață de circa 1500 mp, cu posibilități de propagare a flăcărilor la bunurile din interior. Totodată, exista pericol de explozie întrucât cuptorul aferent uscătoriei funcționa pe bază de gaze naturale. Incendiul este localizat. Se intervine, în continuare, pentru lichidarea focarelor și înlăturarea efectelor negative. Cauza probabilă este în curs de stabilire’, a afirmat Lupu.

Circulația în zonă a fost restricționată.

UPSS este o fabrică specializată în producerea de pompe și electropompe, dar și de hidranți, cișmele stradale și mobilier stradal, precum stâlpi de iluminat, stâlpi ornamentali, bănci și mese de agrement.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ