BZI pierde doi pioni importanți: Abalași la Prefectura și Vasile Șalaru la CJ. Alții la rând!

0
3.916 views

Coincidențe: Abalasi dat afară din Prefectură și Șalaru din Consiliul Județean Iași 

Acest cuplu de ocazie s-a format în perioada 2006 – 2008 în condiții vitrege. Au fost dați afară din PSD de către Gheorghe NICHITA pentru că turnau tot ce auzeau lui Ghiocel Asimionesei.

Încet, încet s-au reprofilat și au ajuns la Dan Voiculescu. Cu sprijin de la Antena 3, cei doi și cu Dumitru Anchidin (CFR) alături de ei și-au continuat activitatea politică la Partidul Conservator.

La nivel local, Șalaru a “reușit” performanța de a obține protecția lui Ghiocel Asimionesei. A fost dragoste la prima vedere, cei doi având foarte multe lucruri în comun.

În acest context, Șalaru a reușit să ajungă în plenul Consiliului Județean, iar Bogdan Abalasi la Prefectura Iași. Pe aceste canale, informații sensibile din activitatea curentă a celor două instituții ajungeau pe masa lui Asimionesei.

Situația s-a perpetuat ani la rând.

Salaru și Abalasi au fost dați afară din ALDE pentru aceleași apucături pe care le aveau și la PSD

Ulterior, Șalaru a ajuns în ALDE. Dar iese acum pe ușa din spate. Din aceleași considerente pentru care a primit și blamul colegilor din PSD Iași cu ani în urmă.

Informații cu caracter intern ajungeau în redacția BZI. Cercul s-a tot restrâns dar informațiile la care participa Șalaru transpirau la BZI. În acel moment a devenit evident cine este turnătorul de serviciu.

Șalaru a pierdut sprijinul politic din partea ALDE, iar Abalasi sprijinul lui Șalaru

După ce s-au lăsat folosiți ani la rând de Asimionesei, cei doi sunt nevoiți să se trezească subit la realitate.

Și realitatea în cazul lor este tristă tare.

Dar, citând din “maestrul” Asimionesei: mama proștilor este mereu gravidă la Iași.

Iar carne de tun există la discreție. Petrică Movilă și Alin Aivănoaei le-au luat locul bucuroși lui Vasile Șalaru și Bogdan Abalasi.

LĂSAȚI UN MESAJ