Alianța Asimionesei – Movila de la nivelul CJ Iași amenință Aeroportul Iași

Compromisul acceptat de deputatul Petru Movilă și consilierul județean Alin Aivănoaei facilitează accesul BZI în Consiliul Județean Iași.

Deja Petrică Movilă a devenit omul de casă al familiei Asimionesei din momentul în care a acceptat ca soția redactorului șef al BZI să îi fie șefă de cabinet. Este vorba despre soția lui Florin Briaur, Ioana Briaur.

Cotidianul BunaDimineataIasi a arătat deja modul în care această cârdășie funcționează.

Poliția Rutieră Iași s-a reformat complet! A trecut “testul Asimionesei”

Vărul bzi-istului Florin Briaur, Cristian Briaur, a fost printre primii care au aflat pe propria piele că supremația clanului Asimionesei în Iași se află în cădere liberă.

Din păcate însă, faptul că Primăria Iași este momentan la picioarele lui Asimionesei nu mai este nici un secret pentru nimeni.

CHIRICA și MOVILĂ și-au dat întâlnire în redacția BZI

Întrebarea momentului este dacă Maricel POPA va accepta ca Asimionesei să își extindă dominația și asupra Consiliului Județean Iași

Dacă se va întâmpla acest lucru atunci va fi extrem de clar că PSD-ul, nu va mai fi la Iași decât o toartă a BZI-ului.

Când vom ști cu siguranță?

Priviți cine ocupă poziția 12 a documentului prezentat în continuare! Dacă această persoană, desemnată de fapt de gruparea PMP – BZI, va ajunge în Consiliul De Administrație al Aeroportului Iași atunci vom ști că și Maricel Popa a bătut palma cu Ghiocel Asimionesei.

Cert este că deocamdată Movilă și Aivănoaei s-au decredibilizat total din punct de vedere politic și moral.

Lista Consiliului de Administrație a Aeroportului Iași

2 COMENTARII

  1. copiilor, ia vedeti daca nu cumva vorbim de fosta don’soara gavriluta alexandra (era o bunaciune), undeva de prin mircea cel batran – iar la apartamentul ala in care statea frumoasa fetica (pe atunci avea cateva zeci de kile in minus) isi face acum mendrele nimeni altul decat necunoscutul radu ursanu ionel. consilier PSD. care e ruda ca briaurii – sau pe-acolo. nulitatea asta e mare sef la Tehnopolis, din partea PSD! va e clar acum ca ursanu-psd-chirica-popa inseamna aceeasi gasca de penali? ce tot bateti campii ca popa e impotriva lui asimionesei, cand il numeste pe ursanu in consiliul de administratie acolo?!

  2. si mai e ceva: ia vedeti ce afaceri au gradinarii (petru si lenuta) cu transportu prin comune, si daca acest dobitoc de popa nu le-a favorizat ceva afaceri in domeniu. e vorba de micedu, de madam dinte cu al ei barbat (si pe care bzi l-a cam protejat, impreuna cu tot cu aia de fac transporturi invizibile pentru handicapati, la directia pentru handicapati – care e supusa lu popa!). mai ales ca gradinaru asta e in afaceri cu ursanu – din comentariul de mai sus. adica e bagat si movila in asta? intreb si io…

LĂSAȚI UN MESAJ