evomag.ro

În palmaresul politic, deputatul Camelia Gavrilă tocmai a adăugat o nouă funcție!

Aceasta a fost desemnată de conducerea partidului din care face parte să conducă Departamentul pentru Educaţie din cadrul Consiliului Naţional al PSD.

Ca să înțelegem mai bine importanța funcției trebuie menționat că ea este asimilată portofoliului de ministru al Educației. În repetate rânduri această poziție a fost ocupată de Ecaterina Andronescu, actual ministru al Educației.

Reacții extrem de dure!!! Camelia GAVRILĂ hulită la unison de ieșeni

Recent, actualul deputat fost inspector școlar general declara la o consfătuire semestrială a directorilor din învățământul preuniversitar ieșean: “Dialogul direct cu managerii unităților de învățământ, cu echipa Inspectoratului Școlar Județean Iași reprezintă un feed-back esențial, de care avem nevoie la nivel parlamentar, pentru a configura proiecte legislative și a implementa măsuri adecvate. Sunt atașată de învățământul preuniversitar, mai ales de cel ieșean și mă bucur să constat că lucrurile merg într-o direcție bună, că avem profesioniști dedicați educației și că se fac eforturi în toate direcțiile, atât pentru elevii capabili de performanță, dar și pentru școlile din mediul rural, care trebuie să fie aliniate  la standardele europene”.

inpuff.ro

Gavrilă nu se sfiiește să facă referire la condițiile în care învață elevii ieșeni în mediul rural chiar dacă statisticile indică faptul că Iașul se situează în vârful unui clasement al rușinii din România. La nivelul judeţului Iaşi, 207 şcoli au grupurile sanitare în curtea şcolii.

Săptămâna viitoare, activitatea Cameliei Gavrilă va fi anlizată la “Raport Parlamentar”. În acest context, jurnaliștii Buna Dimineața Iași vor efectua o analiză amănunțită a activității deputatului de Iași care a ocupat în trecut funcția de Inspector Școlar General și consilier local.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ