Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

Ediția a III- a a Galei Zâmbet în Dar, organizată pe data de 22 noiembrie 2017 la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași, își propune să strângă fondurile necesare pentru a asigura derularea programului Școală după Școală copiilor din Municipiul Iași aflați în risc de abandon școlar.

Prin intemediul fundației Salvați Copiii Iași s-a dezvoltat în municipiul Iași trei centre educaționale în care peste 120 de copii au beneficiază de servicii de tipul “Școala după Școală”, servicii de dezvoltare a abilităților de viață, servicii de consiliere psihologică și socială, deoarece sărăcia și lipsa educației pentru foarte mulți copii a luat amploare.

La Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, cei de la Salvați Copiii vor celebra generozitatea, bunăvoința și sociabilitatea.

Vrei RECLAMA TA aici?vitamix.ro

Totul este pregătit pentru această întâlnire, iar Amalia Georgescu, va prezenta evenimentele:

Momente artistice precum: Corul „Juniorii Operei” și balerinele de la Dance Sensation; Cocktail și licitație tăcută de obiecte și experiențe deosebite; și spectacolul de teatru „Chirița în provinție” de Vasile Alecsandri, regizat de Ion Sapdaru.

Toate fondurile obținute în cadrul evenimentului sunt folosite pentru a ajuta 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ