Ediția a III- a a Galei Zâmbet în Dar, organizată pe data de 22 noiembrie 2017 la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași, își propune să strângă fondurile necesare pentru a asigura derularea programului Școală după Școală copiilor din Municipiul Iași aflați în risc de abandon școlar.

Prin intemediul fundației Salvați Copiii Iași s-a dezvoltat în municipiul Iași trei centre educaționale în care peste 120 de copii au beneficiază de servicii de tipul “Școala după Școală”, servicii de dezvoltare a abilităților de viață, servicii de consiliere psihologică și socială, deoarece sărăcia și lipsa educației pentru foarte mulți copii a luat amploare.

La Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, cei de la Salvați Copiii vor celebra generozitatea, bunăvoința și sociabilitatea.

Totul este pregătit pentru această întâlnire, iar Amalia Georgescu, va prezenta evenimentele:

Momente artistice precum: Corul „Juniorii Operei” și balerinele de la Dance Sensation; Cocktail și licitație tăcută de obiecte și experiențe deosebite; și spectacolul de teatru „Chirița în provinție” de Vasile Alecsandri, regizat de Ion Sapdaru.

Toate fondurile obținute în cadrul evenimentului sunt folosite pentru a ajuta 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ