evomag.ro

Minor sechestrat, bătut și umilit timp de o lună

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani a fost reținut de polițiști, după ce a sechestrat, bătut și umilit un minor. Nu l-a batjocorit de unul singur pe băiat, ci împreună cu o adolescentă în vârstă de 16 ani, care este cercetată și ea de polițiști pentru lovire sau alte violențe.

Cazul șocant a ieșit la iveală în urma unui filmuleț postat pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum minorul este lovit de cei doi și obligat să bea dintr-o cană urină.

După demararea anchetei, oamenii legii au aflat că băiatul era sechestrat de o lună de zile.

“La data de 28 noiembrie a.c., în urma distribuirii pe rețelele de socializare, a unui material video, polițistii ieseni s-au sesizat, din oficiu , iar în urma cercetărilor, au identificat, un bărbat de 37 de ani, din mun. Iași, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe și o tânără, bănuită de comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Cele două persoane sunt banuite de faptul că, în perioada octombrie – noiembrie 2018, ar fi lipsit de libertate un tânîr, în incinta unui imobil, din mun. Iași și l-ar fi agresat fizic”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliâie Județean Iași

inpuff.ro

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 decembrie a.c., bărbatul banuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si lovirea sau alte violențe a fost reținut de politisti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Iași, cu propuneri legale.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ