evomag.ro

Dramă într-o familie din Iași un tânăr a fost găsit spânzurat de către sora lui și verișorul acestuia. Familia este în continuare în stare de șoc și nu își pot explica de ce băiatul a decis să-și pună capăt zilelor

Trupul adolescentului a fost găsit în ștreang de un verișor de numai 8 ani care a venit de la școală. Câteva momente mai târziu a venit de la serviciu și sora băiatului care a recurs la gestul extrem. Ea a fost cea care a tăiat funia. Băiatul de numai 8 ani a fost cel care a sunat la 112.

Băiatul și fata au intrat în stare de șoc. Prin urmare au fost scoși din apartament de către polițiști și de membrii echipajului de prim-ajutor.

În momentul în care adolescentul de numai 18 ani  a decis să-și pună capăt zilelor se afla singur la domiciliu, șocant este că nu a lăsat nici un bilet de adio și nu se știe în continuare din ce cauză a decis să-și puna capăt zilelor la o vârsta atât de fragedă.

În momentul când au ajuns medicii adolescentul a fost găsit în stop cardio respirator. S-a decis necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ