evomag.ro

Andreea Bălan se află la Terapie Intensivă. Medicii dezvăluie detalii despre starea artistei şi a bebeluşului 

Clipe dramatice, luni, pentru Andreea Bălan. În timpul naşterii, artista a suferit stop cardio-respirator, fapt cofirmat de soţul ei George Burcea.

La câteva ore după ce Andreea a dat naştere unei fetiţe, soţul ei a anunţat pe Facebook că vedeta a suferit un stop cardio-respirator, în timpul opreraţiei de cezariană.

“În acest moment ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg”, transmitea George Burcea, după incident.

Reprezentanţii Sanador, spitalul unde Andreea Bălan a dat naştere celui de-al doilea copil, au declarat, astăzi, că starea de sănătate a artistei “s-a ameliorat”.

inpuff.ro

“Este stabilă şi supravegheată. Se află la Terapie Intensivă, dar a putut fi vizitată de familie. Ea va fi monitorizată în perioada următoare. În câteva zile se vor stabili prioritățile și cât trebuie să mai stea internată”, anunţă Sanador.

Sanador: Este un caz extrem de rar

Potrivit oficialilor Sanador, în funcţie de ce stop cardio-respirator se instalează și în funcție de motiv, și consecințele sunt diferite.

“Incidentul din timpul cezarianei este unul foarte rar. Care nu poate fi prevăzut prin investigaţiile anterioare. Este un caz la câteva zeci de mii.

Ca şi în cazul tuturor pacienţilor Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viaţa privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, mai pun reprezentanţii spitalului.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ