cufarulnaturii.ro
Comunicat de presă UNPR Iași

Disperare la PMP. Cazul Manolache” pe masa Președintelui Băsescu

 

PublicitateArthrelix

Energiile canalizate de către conducerea PMP Iași împotriva consilierului județean Mircea Manolache au o miză foarte concretă.

Din primăvara acestui an, conducerea Partidului Mișcarea Populară Iași nu a precupețit nici un efort în vederea excluderii consilierului Manolache din Consiliul Județean Iași.

Mărturie stau acțiunile punctuale întreptate împotriva acestuia.

În data de 28 aprilie 2017, Colegiul Județean al PMP Iași a propus excluderea din PMP Iași a membrului CEJ Iași, Mircea Manolache.

Ulterior, Președintele PMP Iași, a mers cu jalba în proțap la București pentru a se plânge și domnului Traian Băsescu, Președintele acestei formațiuni politice.

Împreună, în cadrul Consiliului Executiv Național al PMP, dumnealor au ajuns la concluzia că Manolache, în calitate de Consilier Județean, nu urmărește interesele PMP-ului în cadrul Consiliului Județean Iași.

Urmare a acestei concluzii, în data de 10 mai 2017, Președintele Traian Băsescu s-a raliat deputatului Petru Movilă și a semnat excluderea lui Mircea Manolache din PMP.

Credeți că PMP-iștii ieșeni s-au liniștit? Au renunțat la obsesia „excluderii lui Mircea Manolache”?

Nu. Conducerea PMP Iași și-a continuat frământările la Prefectura Iași. Acolo au solicitat atât fostului cât și actualului Prefect excluderea lui Mircea Manolache din CJ Iași.

Ideea este că Petru Movilă și Alin Aivănoaei au înnebunit pe toată lumea cu obsesia lor de a-l exclude pe Mircea Manolache din Consiliul Județean Iași.

În afară de Băsescu oricum nimeni nu i-a băgat în seamă. La Iași, inițial aceste inițiative au fost trecute cu vederea de toată lumea. Inclusiv de către membrul UNPR, Mircea Manolache.

Cum văd UNPR-iștii ieșeni obsesia conducerii PMP, atât locală cât și națională, pentru consilierul Mircea Manolache

Membrii UNPR din Iași, din presupusa fuziune PMP – UNPR, sunt dezamăgiți de modul în care colegii din PMP au înțeles să se raporteze la proiectele Iașului.

Neînțelegerile de aici au pornit. De la lipsa de susținere manifestată de către colegii PMP-iști, din interiorul alianței electorale PMP – UNPR, față de proiectele Iașului promovate, votate și implementate la nivelul Consiliului Județean Iași.

Campania electorală s-a terminat de mult. Cineva ar trebui să îi anunțe și pe PMP-iștii ieșeni.

UNPR Iași încă există. Vom trece printr-un proces de alegeri interne pe parcursul lunii septembrie a anului curent.

Va fi un proces complet democratic în urma căruia dorim să adoptăm o nouă viziune în contextul politico-administrativ actual.

În privința proiectelor Iașului, dorim să îi asigurăm pe cei care ne-au acordat votul și încrederea de faptul că rămânem consecvenți angajamentelor asumate.

Ne adresăm pe această cale ieșenilor dar și simpatizanților, respectiv membrilor UNPR.

Vă invităm să ne fiți alături! Luna Septembrie este hotărâtoare pentru modul în care formațiunea pe care o reprezentăm va evolua pe scena politica locală în perioada 2017 – 2020.

Indiferent de rezultatul alegerilor interne din UNPR Iași, vă asigurăm că reprezentanții noștri în administrația publică locală vor continua să reprezinte interesele ieșenilor cu aceeași determinare ca și până acum.

Procesul de fuziune UNPR – PMP este denunțat unilateral de membrii UNPR Iași. Asupra motivelor care au condus la luarea acestei decizii vom reveni în materialele de presă viitoare.

Cu aleasă considerație,

UNPR IAȘI

 

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ