evomag.ro

Anul Nou Chinezesc începe pe 5 februarie 2019 şi stă sub semnul Mistreţului. Darnic cu toate zodiile, 2019 aduce oportunităţi şi schimbări importante pentru toţi nativii

Zodiac chinezesc 2019

Şobolanul este reprezentat de elementul apă. Şobolanul este agil, inteligent, tactic, plin de resurse, grijuliu şi foarte atent. Are o puternică viziune şi poate rezolva rapid problemele. 2019 îi aduce Şobolanului mai multă înţelepciune, iniţiativă şi energie pentru a-şi îndeplini planurile la care visează de multă vreme. Mai mult, în primele şase luni va înţelege care sunt lucrurile care îi aduc cu adevărat fericirea şi va selecta oamenii pe care-i vrea alături.

Bivol. Luna ianuarie va fi una din cele mai bune perioade ale anului 2019. Acest nativ are o personalitate independentă, responsabilă, conservatoare, dar lipsită de flexibilitate. Când se înfurie, pierde controlul şi devine foarte încăpăţânat. Anul viitor va fi unul extraordinar pentru a face bani. Fie că găsiţi un loc de muncă foarte bine plătit, începeţi o nouă afacere sau primiţi o moştenire, cu siguranţă veţi sta bine financiar. De asemenea, pe plan personal lucrurile vor merge excelent.

Tigrul este îndrăzneţ, hotărât, neînduplecat, ambiţios şi plin de încredere în sine. Are un temperament dominator şi un aer autoritar. Este adesea singur, fiindu-i dificil să se integreze. Tigrul va străluci în luna februarie. Îşi găseşte un bun partener de afaceri şi împreună reuşesc să dezvolte un plan ce va înregistra un succes nesperat. Nativii necăsătoriţi vor lua serios în calcul renunţarea la acest statut. Cu sănătatea staţi bine, aşa că nu aveţi niciun motiv să vă faceţi griji. Relaxaţi-vă şi aşteptaţi anul 2019 cu entuziasm şi recunoştinţă.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ