cufarulnaturii.ro

Localnicii din Santa Mare s-au adunat cu mic cu mare, la cant si voie buna pentru a sarbatoari ziua comunei si Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului

Portul traditional si dragostea pentru muzica populara sunt aici la ele acasa si purtate cu mare mandrie de fiecare artist incantat ca poate si anul acesta sa aduca zambete pe fetele oamenilor prin muzica si dans.

Cei din Santa Mare au avut parte de o dupa amiaza cu muzica de calitate si bucurie.

PublicitateArthrelix

Pe  scena au  urcat interpreti de muzica populara precum: Danila Condurache, Dan Dobros si Trupa Nemuritori. Programul organizat de Primarie a adus voie buna printre locuitorii comunei Santa Mare, care cu prilejul sarbatoarii au luat o pauza de la treburile zilnice si s-au alaturat in numar mare pentru a-i asculta si vedea pe cantareti.

Organizarea apartine bineinteles primariei. Despre sarbatoarea comunei si proiectele implementate ne-a vorbit primarul Viorel Relinschi

 

Astazi, cu prilejul acestei frumoase sarbatori, Nașterea Maicii Domnului, avem si ziua comunei. Santa Mare. Cu acest prilej am organizat un spectacol intitulat “Cant si joc de voie buna”. Au fost invitati artisti precum Daniela Condurachi, Nemuritorii, Steliana Sima,  Dan Dobos de la Rapsozii Botosanilor, a declarat primarul comunei Santa Mare, Viorel Relinschi.

Cei din Santa Mare vin an de an la acest eveniment organizat de catre primarie, si promit sa vina cu aceiasi bucurie si la anul.

 

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ