Mâine, la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” (Neurochirurgie), va fi inaugurată cea mai modernă sală de operație în domeniul neurochirurgiei și chirurgiei spinale din sud estul Europei.

“Suntem în era unei evoluții continue a medicinei și ne interesează să încurajăm realizarea unor proiecte de cercetare în domeniul medical. La acest spital avem un colectiv foarte bine pregătit și se observă aplecarea acestuia spre performanța medicală.

Faptul că la Iași avem un asemenea bloc operator este meritul acestor specialiști. Consiliul Județean va sprijini în continuare sănătatea”, scrie președintele CJ Iași, Maricel Popa, pe Facebook.

Publicitateastratex.ro

Sala dispune de un sistem de imagistică de înaltă performanță, fiind echipată cu sistemul de ultimă generație O-Arm2, un sistem de imagistică chirurgicală multidimensional ce oferă o soluție unică pentru toate procedurile în chirurgia coloanei și nu numai.

Sistemul folosit de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie crește astfel nivelul de siguranță și protecție atât pentru chirurg cât și pentru pacient, acesta dând echipei medicale posibilitatea de a performa în intervenții chirurgicale complexe.

LĂSAȚI UN MESAJ