PONTA, despre excluderea lui CHIRICA: „Niciun PSD-ist nu mai trebuie să rămână în PSD”

Victor Ponta comentează într-o postare pe Facebook excluderea primarului Iaşiului Mihai Chirica din partid, spunând că acesta a fost exclus pentru că a sprijinit Guvernul Tudose.

“Eu am fost exclus de Dragnea din Partid pentru că am sprijinit Guvernul PSD condus de Grindeanu/ Mihai Chirica a fost exclus de Dragnea din Partid pentru că a sprijinit Guvernul PSD condus de Tudose! Dragnea, ca orice PD-ist de la Şcoala lui Băsescu face curăţenie în Partid pe principiul “niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD”! Deja se depăşeşte orice limită admisibilă a raţiunii şi bunului simţ!”, scrie Ponta.

El consideră că excluderea Primarului Iaşiului din PSD este încă o palmă dată alegătorilor şi imaginii Partidului de către “Echipa Dragnea”.

“Dragnea pierde Iaşiul ( “capitala Moldovei”) , ii umileşte pe alegătorii din acea zonă, arată că elimină fără scrupule orice voce care nu se supune orbeşte, compromite sansele PSD pentru a mai castiga vreodata acest oras”, susţine Ponta, care îşi expirmă convingerea că Mihai Chirica se va dovedi un bun primar în continuare pentru Iaşi şi că în 2020 va fi reales în funcţie tocmai pentru că “nu s-a compromis pe post de figurant în filmele proaste de “Teleorman production”.

Bineînțeles că Ponta exagerează în stilu-i bombastic dar adevărul este că Mihai Chirica rămâne Primarul apolitic al Iașului. Multe oportunități decurg din această situație atât pentru cariera Primarului cât și pentru Iași.

Ziarul Buna Dimineata Iasi va realiza în perioada următoare o analiză completă pe această temă.

LĂSAȚI UN MESAJ