evomag.ro

Starea de sănătate a agentului Dan Ciprian Sfichi, agentul atacat cu sabia de un interlop în timpul unei percheziții, s-a agravat.

Polițistul a fost dus de urgență la Spitalul Județean Suceava. După mai multe investigații, medicii au decis ca bărbatul să fie transportat cu elicopterul la Spitalul Militar din București, unde urmează să fie operat.

Deși se stabilizase la 10 luni de la momentul în care a fost atacat cu sabia, polițistul Ciprian Sfichi a început să se simtă rău încă de luni noaptea, notează Monitorul de Suceava. Marți dimineața, bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Suceava.

În urma investigațiilor, medicii au constatat existența unei acumulări de lichid între tăblia internă a craniului şi membrana care acoperă creierul. De asemenea, marginile plăgii s-au desfăcut în zona în care i-a fost reconstituit creierul.

Polițistul a fost preluat de un elicopter care l-a transportat la Spitalul Militar din București, unde urmează să fie operat.

inpuff.ro

Potrivit medicilor suceveni, astfel de probleme sunt frecvent întâlnite după traumatismele craniene severe, cum este și cazul lui Ciprian Sfichi.

Polițistul lovit cu sabia are grad de invaliditate II

De mai mult timp, Dan Ciprian Sfichi se află într-un program intens de recuperare pentru problemele pe care la piciorul și la mâna stângă, cea cu care şi-a apărat capul de sabie.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ