babyliss-romania.ro

Parlamentarii se apropie de jumătatea mandatului! Ce ați făcut pentru Iași, Dan LUNGU și Cosette Chichirau???

În timp ce marele scriitor Dan Lungu se ascunde constant de presă, colega sa de partid și Parlament, Cosette Chichirău este live din zi în noapte! 

Cei doi au atins deja culmea penibilului și se chinuie să ridice ștacheta și mai sus, dacă mai este posibil. Mai grav este faptul că, teme serioase legate de sistemul de justiție din România au ajuns subiect de mascaradă politică. Circ în toată regulă! Cei doi au avut șansa și onoarea de a ajunge în PARLAMENTUL ROMÂNIEI și sunt complet incapabili să se achite în mod responsabil și echitabil de funcțiile pe care le dețin!

Comunicatul a venit pe adresa redacției și pe cale de consecință va fi publicat în continuare!

Comunicat de presă

Campania Fără penali în funcții publice: în județul Iași s-au strâns peste 22000 semnături până în acest moment

cel.ro

O parte din voluntarii implicați în campania Fără penali în funcții publice au organizat o conferință de presă în Piața Unirii, la Cortul Demnității și Democrației din Piața Unirii din Iași pentru a anunța depășirea pragului de 20 000 semnături strânse pe Județul Iași – 22 000 semnături raportate.

La conferința de presă alături de voluntari, au participat Vasile Bălălău și Valeriu Borșan, inițiatori ai acțiunii Cortul Demnității și Democrației, care s-au implicat activ în campania de strângere de semnături, dar și lideri ai filialei USR Iași, Cosette Chichirău, Dan Lungu, Silviu Gurlui. Campania de strângere de semnături continuă, doritorii putând să semneze în continuare la cortul din Piața Unirii.

Cosette Chichirău a declarat: “Fără Penali este o revendicare cu susținere largă în societatea românească, inclusiv din partea membrilor și simpatizanților tuturor partidelor politice. Oamenii s-au săturat de hoție si incompetență. Chiar și așa, ne-a fost greu să strângem semnăturile. Probabil suntem singura organizație care strânge semnăturile pe bune, în strada, una câte una, și nu de pe listele de partid. 

Dar societatea civilă, văzând efortul necesar, ne-a sărit in ajutor. Mobilizarea a fost si este fantastică. Am primit susținere de la Cortul Demnității și Democrației, care a strâns câteva mii de semnaturi, de la Săptămana Actorilor, a Scriitorilor, a Universitarilor, si de la zeci de voluntari individuali care ori au ieșit cu noi pe stradă ori au strâns semnături de la familie, prieteni și colegi.

Fără Penali rămâne o cerere fără răspuns din partea clasei politice din 1990 încoace

Sperăm să reușim in curând! România merită ca în 2020, oamenii cinstiți și competenți să câștige alegerile, o dată pentru totdeauna!”

Inițiativa Fără Penali în funcții publice mai are nevoie de 120.000 de semnături din 14 județe din țară pentru a ajunge în Parlament. Județele care mai au nevoie semnături sunt: Alba, Argeș Bacău, Dolj, Ilfov, Galați, Hunedoara, Neamț, Maramureș, Mureș, Prahova, Suceava, Tulcea, Vaslui.

Județele care au atins ținta de 20.000 de semnături sunt: București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Sibiu, Timiș. În continuare, în aceste județe se strâng semnături pentru că există riscul ca primăriile să nu valideze toate listele.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ