evomag.ro

Cea de-a VII ediție a Târgului de Turism Vacanța Iași va avea loc în perioada 15 – 17 martie, la Palas Mall, zona Atrium

Devenit deja o tradiție, cel mai mare târg de turism din estul țării se adresează persoanelor în căutare de noi destinații de vacanță, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase prețuri. Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agențiile de turism, astfel că într-o singură zi, în același loc, pot fi analizate mai multe posibilități de călătorie pentru 2019. 

Ofertele de vacanță vor cuprinde atât destinațiile externe aflate la mare căutare de români, precum Grecia și Turcia, Italia, Spania, Croația, cât și oferte pentru litoralul românesc sau sejururi montane și balneo.

Destinațiile exotice sunt din ce in ce mai solicitate de turiștii români și oferta agențiilor este variată: Republica Dominicana, Cuba, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

Acest târg va reuni agenții de turism, hotelieri și destinații turistice din România, Bulgaria, Republica Moldova care își vor prezenta pachetele de vacanță la prețuri reduse pe toată perioada târgului.

În perioada iulie-decembrie 2018 au fost acordate vouchere de vacanță în valoare de 223.267.904 EUR, vouchere care au avut un impact pozitiv pentru toți cei implicați: turiști, hotelieri, agenții de turism. Datorită voucherelor de vacanță românii au declarat în proporție de 56% că au redescoperit România ca și destinație turistică. Și în 2019 mizăm pe voucherele de vacanță, iar agențiile de turism  acceptă voucherele de vacanță pentru plata sejurului în România.

inpuff.ro

Pe toata durata târgului ne vom întâmpina clienții cu Reduceri Early Booking avantajoase, atât pentru destinațiile interne, cât și pentru destinații din străinătate. Pentru Litoral Marea Neagră, înscrierile timpurii vor beneficia de reduceri consistente.  

Pentru ofertele sezonului de vară aferente destinațiilor din străinătate, atât pentru sejururi cu transport charter inclus, cât și pentru sejururi individuale, reducerile early booking aplicate vor ajunge și până la 15-20%, valabile pentru rezervări efectuate până la 31.03.2019.

Programul târgului va fi în intervalul orar 10:00 – 22:00, în toate cele trei zile, iar intrarea este gratuită.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în parteneriat cu Palas Mall.

 

CONTACT PR Iași:

George-Alin PĂTRU
Europe NOW DMC Partners / Travis Tourism
M:+40758035304
dmc@europenow.pro
www.europenow.pro

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ