bibloo.ro

Primarul Ioan LAZĂR cheltuie dintr-un foc 59.000 ron pentru serbările comunei  

Lespezi, este o comună din județul Iași care are puțin peste 5000 de locuitori. Comuna a fost condusă în ultimii 14 ani de primarul Ioan LAZĂR. În Lespezi, doar declarația de avere a primarului a progresat în toată această perioadă. Comuna bate în continuare pasul pe loc, iar locuitorii resimt din plin lipsa apei curente. De canalizare și alte utilități nici nu poate fi vorba.

Nici măcar drumurile comunale nu au fost pe lista de priorități a primarului. Primarul Lazăr pune toate acestea pe seama faptului că Lespezi este la limita cu județul Suceava, departe de atenția Consiliului Județean Iași.

Chiar și așa, de departe, primarul Lazăr a avut grijă să își crească simțitor bunăstarea familială folosind autoturisme de lux, construindu-și o casă impresionantă și chiar achiziționând un apartament pe numele soției Mihaela Genoveva Lazar, în municipiul Iași, potrivit rezultatelor unor anchete media prezentate în 2016 de presa ieșeană.

La zilele comunei de anul acesta, prin grija primarului Ioan Lazăr, locuitorii primesc manele și artificii 

Pe lista de invitați se numără pe lângă Connect-R și solistul Cristi Dules.

cel.ro

Cât de mult vor aprecia sătenii din satele Buda, Bursuc-Deal, Bursuc-Vale, Dumbrava, Heci și Lespezi manelele lui Dules, rămâne de văzut.

Cert este că soliștii de muzică populară din zona Moldovei, nu sunt pe gustul lui Lazăr. Primarul a preferat să dea 50.000 lei către buzoienii de la SC MARIO BUZOIANU MUSIC S.R.L.

Firește că manelele trebuie și ele asezonate și de aceea la Lespezi, Ioan Lazăr s-a gândit să dea și artificii. Pe cale de consecință, din bugetul primăriei au mai plecat 9000 RON către EUROFOC MOLDOVA S.R.L.

Eurofoc Moldova îi are drept asociați pe BÂRSAN DIDINA, BÂRSAN VASILE și BÂRSAN SEBASTIAN.

Deocamdată, nu ne rămâne decât să le urăm cetățenilor din Lespezi petrecere frumoasă pe ritmul lui Cristi DULES, iar asupra deciziilor administrative luate de către primarul Lazăr, vom reveni!

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ