cufarulnaturii.ro

Poliţiştii şi scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu caută joi în apropierea comunei Gostinu, în apele Dunării şi, respectiv, în pădurea din zonă un băiat în vârstă de 11 ani care, după ce cu o zi în urmă a plecat cu vacile pe câmp, a dispărut, fiind posibil să se fi înecat, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), informează Agerpres.

“Miercuri seară, Poliţia municipiului Giurgiu a fost anunţată de un bărbat, prin 112, că un minor în vârstă de 11 ani a plecat de dimineaţă cu vacile, iar după-amiază nu a mai răspuns la telefon şi nu a putut fi găsit. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţişti şi scafandrii de la ISU Giurgiu care au început căutările atât pe apă, în zona canalului de irigaţii şi la fluviul Dunărea, cât şi pe uscat, în pădurea din vecinătatea fluviului. În urma acestora, hainele copilului şi telefonul mobil au fost găsite pe un ponton în zona unui canal de irigaţii ce este cunoscut în sat ca staţia plutitoare, iar copilul nu a fost găsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Căutările au fost întrerupte pe timpul nopţii, iar în această dimineaţă poliţiştii şi scafandrii se află din nou la faţa locului pentru a-l căuta pe minor.

PublicitateArthrelix

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit că miercuri, la orele prânzului, copilul a fost vizitat de mama sa, care i-a adus mâncare, după ora 14,30 acesta nemairăspunzând la telefon. Anchetatorii presupun că băiatul a intrat în apă să se răcorească şi nu a mai putut ieşi la mal.

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ