evomag.ro

Fetiţă desfigurată cu un borcan de bulion pentru o pungă de pufuleţi, în Călăraşi

O fetiţă din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost desfigurată de patroana unui magazin din sat care a lovit-o cu un borcan de bulion în cap din cauza unei pungi de pufuleţi.

Părinţii copilei au publicate pe Facebook imagini şocante cu fetiţa, plină de sânge, la spital, după ce a fost lovită de patroana magazinului din sat.

Potrivit postării, care a stârnit indignarea a sute de mii de oameni, totul s-ar fi întâmplat, ieri, în comuna Ileana, după ce fetiţa s-a întors de la grădiniţă.

Copila a văzut o colegă care mânca pufuleţi, iar când a ajuns acasă i-a cerut tatălui bani să îşi cumpere şi ea.

Fetiţa s-a dus la magazinul din sat şi a luat direct de pe raft punga cu pufuleţi, moment în care patroana magazinului, care se afla în apropiere, s-a enervat şi a lovit-o pe fetiţă cu un borcan de bulion direct în cap.

Lovitura a fost atât de puternică încât micuţa a suferit un traumatism grav şi a ajuns acasă plină de sânge.

“Fetiţa a văzut la grădiniţă că o fată mănâncă nu ştiu ce fel de pufuleţi, iar când a venit acasă i-a cerut bani tatăşui ei şi a mers la magazin să îşi ia acei pufuleţi. A sunat la sonerie şi uşa fiind deschisă, fetiţa a intrat şi a mers la raftul cu pufuleţi şi după ce a luat acei pufuleţi stătea şi aştepta la tejghea să vină acea femeie (…) Acea monstruozitate de femeie a luat un borcan şi a lovit-o în cap că nu a putut ea să îşi facă treaba din cauza ei”, a scris o femeie din sat pe Facebook.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ