evomag.ro

Vești triste despre copilul de 7 ani care a fost lovit de o autoutilitară, la Ciurea. Micuțul se află în continuare în stare gravă

Supraviețuitorul, accidentului de la Ciurea se află în continuare în stare foarte gravă, acesta fiind monitorizat de medici de la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Conform purtătorului de cuvânt al unității spitaliceștii, starea de sănătate a băiețelului nu s-a îmbunătățit deloc, prognosticul fiind unul rezervat.

”Pacientul este staționar. Există un prognostic foarte rezervat”, a declarat medicul Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirugie.

Reamintim că pe data 5 septembrie, copilul de 7 ani împreună cu un prieten de-al său de 9 ani se jucau cu un skateboard pe stradă când au fost loviți de o autoutilitară.

În urma impactului, copiii au fost grav răniți și au rămas inconștienți pe șosea. La sosirea cadrelor medicale, copilul de 9 ani a fost găsit în stop cardio-respirator și a fost transportat în curs de resuscitare la Spitalul Clinic pentru Copii ”Sfânta Maria” din pacate însă eforturile medicilor au fost în zadar, băiețelul s-a stins.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ