evomag.ro

15Totul a pornit in anul 2006, cand a fost lansat documentarul de succes “The Secret”

Acesta a adus in prim-plan cateva principii cunoscute inca din trecut, dar neglijate. Acum, in 2018, documentarul a facut deja inconjurul lumii si in fiecare zi oamenii afla acest adevar.

In caz ca nu stii despre ce este vorba in film, iti putem spune doar atat: este un documentar in care mai multi oameni de succes iti prezinta strategia lor…Care pare a fi mult mai simpla decat ai putea sa iti imaginezi. Este important sa crezi intr-o idee, sa consideri ca meriti acest lucru si sa actionezi in acest sens…

Desigur, sunt mai multe lucruri care trebuie discutate. Dar vei afla imediat care sunt acei pasi importanti. Aici poti viziona inceputul documentarului The Secret >>>

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:

1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile.

inpuff.ro

Expertii in legea atractiei ne sfatuiesc sa ne facem chiar scenarii, scrise de mana noastra. Asa ca, ia o foaie de hartie si descrie exact cum ai vrea sa fie viata ta. Incepe cu: “Sunt atat de fericita si recunoscatoare acum ca…” si descrie cum ai vrea sa fie viata ta. Vorbeste la prezent, ca si cum deja s-ar fi petrecut.

De ce? Pentru ca mintea nu distinge intre imaginatie si realitate. Daca iti imaginezi si te gandesti intens la un lucru, se va intampla ceva in acest sens. Deci, nu uita sa ii “transmiti” exact Universului ceea ce iti doresti. De ce functioneaza? Pentru ca suntem energie. Energia cu care rezonam se va intoarce inapoi. De aceea cei negativisti sunt mereu suparati, iar cei optimisti au vieti frumoase. Intelegi ideea?

2. Vizualizeaza. Un procedeu foarte complex, dar puternic, in acelasi timp. Daca ai stabilit scopurile, atunci e momentul sa faci ceva in acest sens. Si ce poate fi mai bun decat…vizualizarea? Adica, vei sta cu ochii inchisi pret de 10-15 minute si te vei bucura in avans, pentru ceea ce urmeaza sa primesti. Practic, in legea atractiei acesta este un joc al imaginatiei. Iti vei imagina in acest interval cum ar fi daca lucrurile pe care ti le doresti ar fi deja prezente in viata ta. Cum ar fi daca barbatul ideal, casa visurilor tale, jobul dorit, etc, toate ar fi deja aici, pentru tine? Imagineaza-ti totul, cum ai fi tu ca persoana, cum te-ai comporta, vorbi, imbraca.

Nu omite acest pas, este esential pentru a atrage ceea ce iti doresti.

3. Treci la actiune! Bine, sa spunem ca ai urmat pasii de mai sus. Dar nu este totul. Acum este momentul sa faci ceva in acest sens. Adica, fa un curs nou, mergi la o intalnire, fii cu ochii in patru si vezi ce mesaje iti trimite Universul. Nu lasa nimic la intamplare, gandeste-te cu ai putea tu sa contribui la indeplinirea dorintelor tale. De exemplu, daca vrei un nou job, vezi care sunt cerintele jobului tau ideal si imbunatateste-ti aptitudinile. Sigur ai inteles ideea.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ