Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

Cântăreața Denisa Manelista a murit în această dimineață, informează Antena 3. Denisa Răducanu a pierdut lupta cu o boală gravă care o măcina de mai multe luni.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi s-a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Starea de sănătate a vedetei de numai 27 de ani era din ce în ce mai precară cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati în a da verdicte. Ea ajunsese să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care medicii care o țineau sub observație au decis la un moment dat să nu o mai interneze decât pentru ședințele de hidratare și administrarea de calmante.

Vrei RECLAMA TA aici?vitamix.ro

Denisa a fost apreciată în lumea muzicii lăutărești și ajunsese să se hrănească doar cu ajutorul perfuziilor, slăbise îngrozitor și nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusă pe brațe de persoane din persoane din familie, care au recunoscut în ultimul moment că practic nu mai erau multe lucruri de făcut din punct de vedere medical.

Sursa: dcnews.ro

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ