Vrei RECLAMA TA aici?
Inspectoratul Școlar Județean Iași susține prin proiectele sale voluntariatul promovat prin Strategia Națională de Acțiune Comunitară.

Peste 100 de unități de învățământ din județ au aderat la programele comunitare promovate prin SNAC.

De exemplu, aici, se încadrează şi campania națională socială ,,Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, derulată în perioada 20 – 24 noiembrie 2017, în peste 100 de unităţi de învăţământ din judeţul Iași.

Aflată la a 8-a ediție, implică voluntari, elevi şi profesori, de la şcolile care promovează acţiunile umanitare din cadrul SNAC.
Scopul acesteia este de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ ieșean cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente.

Campania ,,Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” constă în strângerea de legume şi fructe de către elevii voluntari implicaţi în programul Strategiei Naţionale de Acţiune.

La ediția din anul școlar trecut, în judeţul Iaşi s-au implicat aproximativ 80 de şcoli şi grădiniţe, care au antrenat în acest demers 12.000 de elevi şi preşcolari, precum și 1000 de cadre didactice.

Au beneficiat de rezultatele campaniei 4600 de elevi şi persoane defavorizate din județul Iași.

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ