bibloo.ro

Fiul lui Tudorel Toader a fost implicat intr-un accident de mașină și a fost transportat de urgenta la spital. Fiul ministrului Justiției a adormit la volanul mașinii pe care o conducea. 

„La ora 4.00, şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se deplasa dinspre Răducăneni spre Iaşi, în localitatea Chicirea, pe DN 28, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers cel mai probabil pentru că ar fi aţipit la volan.

A acroşat nişte podeţe de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerei din dreapta faţă. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat dar nu s-a descoperit că acesta a consumat alcool”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vâjiac

Andrei alături de pasagera cu care se afla în mașină au fost transportați la spitalul de Neurochirurgie pentru îngrijiri. Cei doi au suferit contuzii și traumatisme.

„Cei doi pacienţi au fost direcţionaţi spre Spitalul de Neurochirurgie după ce au fost investigat în prealabil la noi. Tânărul nu prezenta probleme de chirurgie sau ortopedie. Domnişoara a fost consultată de un ortoped, i s-a recomandat o orteză. Ambii sunt conştienţi şi stabili hemodinamic”a spus coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Știrea inițială

cel.ro

Andrei Toader se afla pe raza localității Răducăreni, din Iași, atunci când a adormit la volanul mașinii, intrând cu mașina într-un cap de pod.

Tânărul și pasagera alături de care se afla în mașină în momentul accidentului au fost transportați de urgență la spital. Din primele informații, acesta ar fi suferit răni care nu îi pun viața în pericol.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ