evomag.ro

Camelia GAVRILĂ: Gândul meu, astazi, este acela de a porni de la ideea ca omul poate deveni om numai prin educatie si ca partea etica, împlinirea morala si culturala, devenirea fiintei umane se întâmpla doar prin educatie

Deputatul social-democrat Camelia Gavrila, în calitate de presedinte al Departamentului pentru Educatie Nationala din cadrul PSD, a organizat la finalul saptamanii trecute o intalnire de lucru cu profesori si alti specialisti din domeniul învatamântului, membri ai partidului sau simpatizanti, precum si cu alti invitati – experti, metodisti, directori, profesionisti în educatie.

“Consiliul National al PSD este o platforma de analiza, dezbatere si elaborare de programe si politici publice, precum si un context în care se contureaza solutii, alternative ale programelor de guvernare, strategii, dialoguri si idei interesante, mai ales prin activitatile structurate pe departamente de specialitate, pe domenii de activitate.

În acest sens, Departamentul pentru Educatie Nationala, pe care îl coordonez si la nivel national, vizeaza un segment de viata sociala, de politici publice extrem de importante. . Idealurile si valorile, preocuparile si interogatiile care ne nelinistesc profund în zona educatiei au nevoie de solutii si strategii pe care le putem gasi doar împreuna.

Perspectiva politică asupra educației este de mare interes pentru social-democrații ieșeni

Iasul are o comunitate educationala de calitate, iar profesionistii aflati astazi aici se pot regasi într-un proiect aflat la intersectia între politic si profesional. Ne bazam pe vocile lor, pe vocile consiliilor consultative, ale asociatiilor profesionale, astfel încât sa fie identificate cele mai bune solutii la nivel national”, a precizat Camelia Gavrila, presedintele Departamentului National pentru Educatie al PSD.

La întâlnire au participat mai multi membri importanti ai organizatiei locale, printre care Maricel Popa, presedintele PSD Iasi, Marius Ostaficiuc, presedintele executiv al organizatiei municipale PSD Iasi, senatorul Doru Panescu, consilierul judetean Mihaela Ivancia, presedintele organizatiei de femei a PSD Iasi, precum si prof. dr. Florentin Ciobotaru, consilier local si secretar al Departamentului iesean pentru Educatie.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ