bibloo.ro

Cătălin IVAN o altă moștenire lăsată de Gheorghe NICHITA ieșenilor

Faptul că Ivan nu a făcut absolut nimic în calitate de europarlamentar nu mai este un secret pentru nimeni! Mai mult, acest personaj a reușit în câteva rânduri să umple de penibil imaginea României în Parlamentul European.

Ivan ca și Chirica reprezintă vârfurile ridicate de Gheorghe Nichita după chipul și imaginea sa.

Cumva, între Chirica și Ivan există asemănări puternice. Ambii sunt goii de conținut. Și în încercarea inutilă de a ascunde această realitate, recurg la tot felul de gesturi și acțiuni una mai penibilă ca alta. Chirica a încercat să se impună la nivel național prin gesturi demagogice pentru că faptele sale de primar al IAȘULUI sunt lipsite de o minimală eficiență. A reușit să izoleze Iașul și să se umple de penibil la nivel național.

Ivan, este și mai grozav! El a reușit să se umple de penibil în Parlamentul European, iar la nivel național este marginalizat pe întreg eșicherul politic.

cel.ro

Lui Ivan nu doar că îi lipsește orice urmă de bun-simț, dar evident cheltuie și banii degeaba pe consultanți și comunicatori politici.

Revista Charlie Habdo a atacat România în clipa în care a ales să o atace frontal pe Simona HALEP

Să nu ne amăgim singuri, aceasta nu a fost o jignire ci un adevărat atac! Nu există nici un dubiu în acest sens! Sper că suntem cu toții de acord în această privință!

Ce face IVAN?

Îi invită pe reprezentanții nerușinați ai acestei publicații în Parlamentul European să dezbată pe marginea libertății de exprimare! Ce să dezbată mai exact?

Asta în loc să exprime în mod răspicat FURIA și INDIGNAREA românilor față de această JIGNIRE și DESCONSIDERARE totală venită din CAPITALA unei țări pe care o considerăm prietenă. Pentru că nu am văzut nici un gest reparatoriu la adresa României și în special a Simonei Halep care a muncit enorm pentru acest rezultat obținut!

Rușine Ivan! Ești unul dintre cei care ar fi putut să apere onoarea României și ai eșuat lamentabil! Pentru astfel de atitudini nu suntem respectați ca români! 

Domnule redactor sef al revistei Charlie Habdo,

Va scriu in calitate de membru al Parlamentului European, singura institutie europeana care reprezinta cetatenii europeni, mandatul nostru fiind dat direct, prin vot, prin urmare fiind incarcat cu o mare responsabilitate fata de cei care ne-au investit cu increderea lor.

O data in plus, sunt onorat sa reprezint, la nivel european, un popor care a luptat din greu, si lupta inca si astazi, pentru a-si castiga dreptul de a se exprima liber. Ceea ce in Franta poate parea un dat, in Romania si in alte tari membre ale Uniunii Europene, dreptul la libera exprimare este obtinut greu, cu multe sacrificii, cu multa varsare de sange si generatii intregi sacrificate. Prin urmare, sunt ultimul pe care cineva l-ar putea banui ca intentioneaza sa puna pumnul in gura cuiva care doreste sa-si exprime liber opinia.

Publicatia pe care o conduceti a scandalizat de nenumarate ori, prin pozitiile adoptate fata de subiecte cel putin sensibile pentru categorii vaste de populatie, fie ca vorbim de religii, tari sau culturi. Fara sa-mi propun sa judec politica editoriala a revistei Charlie Hebdo, va fac o propunere care, sper eu, nu va putea fi refuzata.

IVAN: In luna septembrie voi organiza o dezbatere in Parlamentul European despre libertatea de exprimare

In preambulul Cartei Europene a Drepturilor Omului se prezinta dorinta statelor semnatare de a avea „un viitor pasnic intemeiat pe valori comune” si se declara ca „Uniunea este intemeiata pe valorile indivizibile si universale ale demnitatii umane. Libertatea de exprimare a unuia se opreste acolo unde atinge drepturile altuia, iar dreptul la imagine si la demnitate al unei persoane, oricare ar fi ea, este un drept la fel de important precum dreptul la libera exprimare al altei persoane, oricare ar fi ea.

Pentru ca prezenta dumneavoastra ar fi importanta, va rog sa-mi comunicati o perioada in care agenda v-ar permite sa veniti la Bruxelles. Daca nu aveti o perioada preferata, in maximum o saptamana voi reveni cu invitatia oficiala si cu toate datele acestei dezbateri.

Avand convingerea ca si pentru dumneavoastra libertatea si demnitatea sunt valori care trebuie aparate in egala masura, va rog sa primiti aceasta caricatura ca preambul al unei dezbateri pe cat de importante, pe atat de necesare”.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ