evomag.ro

Eveniment de anvergură pentru medicina de urgență pediatrică, la Iași

În perioada 6 – 8 septembrie, la Iași a avut loc un eveniment de importanță majoră pentru domeniul medicinei de urgențe pediatrice: Conferința Națională cu participare internațională I-PEM (Iași – Pediatrics Emergency Medicine).

Organizatorii acestei manifestări sunt Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași – Unitatea de Primire Urgențe, Societatea Română de Pediatrie, Societatea de Medici și Naturaliști Iași, Consiliul Național Român de Resuscitare, Asociația Urgentiștilor Pediatri Ieșeni pentru Copiii de Pretutindeni, Colegiul Medicilor Iași, OAMGMAMR Iași și Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

Manifestarea științifică are ca scop îmbunătățirea calității îngrijirii copiilor în unitățile de primire urgențe

IPEM 2018 se adresează profesioniștilor din asistența medicală de urgența pediatrică, obiectivul conferinței fiind standardizarea managementului pacientului, în baza ghidurilor clinice, protocoalelor naționale și internaționale.

Aflat la prima ediție, evenimentul abordează în cadrul sesiunilor plenare teme din urgențele pediatrice la cel mai înalt nivel, stabilite în baza experienței practice dobândite în cei 18 ani de existență pe care Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” Iași i-a împlinit sâmbătă, 8 septembrie.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ