evomag.ro

O mamă şi-a ucis bebeluşul de aproape o lună, geloasă că soţul îl iubea mai mult

O mamă i-a tăiat gâtul fiicei sale de trei săptămâni cu un cuțit de bucătărie deoarece credea că soțul ei iubește copilul mai mult.

Femeia în vârstă de 21 de ani a devenit extrem de geloasă pe propriul bebeluş, crezând că soţul ei nu îi mai oferă aceeaşi atenţie aşa că a recurs la un gest extrem. A profitat de momentul în care bărbatul a plecat din apartament pentru câteva minute, ca să ducă gunoiul, a luat un cuţit din bucătărie şi i-a tăiat gâtul bebeluşului.

Când s-a întors, bărbatul şi-a văzut soţia plină de sânge. Îngrozit, s-a repezit în dormitor pentru a verifica fetiţa şi a văzut-o nemişcată, într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. În stare de şoc, omul a alertat imediat poliţia, în speranţa că cea mică ar mai putea fi salvată.

Când au ajuns la faţa locului, medicii nu au mai putut face decât să declare decesul 

„ A ieşit câteva minute. Atunci a luat un cuţit de bucătărie şi a tăiat gâtul copilului” a declarat soacra femeii, Maria Momot.

Doamna Momot susține că nora ei era geloasă pentru copil, deoarece credea că soțul ei îi iubește copilul mai mult.

„Atât fiul meu cât şi eu am iubit copilul acela foarte mult. Am fost foarte atenţi şi i-au purtat grija mereu.  Ea era geloasă. Se gândea că bărbatul ei iubea mai mult copilul decât pe ea. De dimineaţa făcusem baie copilaşului şi acum e mort. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva” a mai spus soacra criminalei.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ