evomag.ro

Excelența în filantropie este premiată la Gala ”Oameni pentru Oameni”, unul dintre cele mai importante evenimente din sectorul social care recunoaște implicarea ONG-urilor, a oamenilor și companiilor în susținerea comunității. Evenimentul are loc la Cluj pe data de 5 iunie 2019

Gala Oameni pentru Oameni, eveniment ajuns la cea de a XV-a ediție, va celebra și va aduce recunoștință oamenilor care mobilizează întreaga comunitate, care își găsesc resursele necesare pentru a rezolva problemele care afectează întreaga comunitate, care au puterea, curajul și perseverența de a aduce într-o continuă discuție problemele comunității până la rezolvarea lor. Premiile de anul acesta stau sub semnul Comunităților Sănătoase.

Am prelungit perioada de înscrieri pentru proiecte până pe data de 17 aprilie. Până la acest moment avem peste 300 de nominalizări din cele 4 categorii înscrise în concurs, dintre care trei sunt jurizate, iar cea care nu este jurizată de adresează Donatorilor individuali – la acestă ultimă categorie nu sunt criterii de departajare. Noi dorim să încurajăm comportamentul filantropic și de aceea premiem excelența în filantropie, dând astfel exemple de bună practică în comunitate. La evenimentul nostru premiem, atât companiile care își alocă resurse, cât și organizațiile care strâng resurse. În acest moment din juriu fac parte 11 persoane, majoritatea sunt lideri de business, antreprenori și reprezentanți ai societății civile.” – declară Ionuț Alexandrescu, coordonator eveniment Gala ”Oameni pentru Oameni”.

Anul acesta, procesul de nominalizare și jurizare este simplificat și este compus din 4 pași

1. Nominalizare publică – 25 martie – 17 aprilie;

2. Se va crea un cont pe site-ul Galei celui care a fost nominalizat, iar organizatorii vor invita persoana nominalizată să completeze formularul extins – 1 aprilie – 17 aprilie;

3. Nominalizările vor fi analizate și citite, iar organizatorii vor cere mai multe detalii acolo unde povestea nu este completă – 17 aprilie – 19 aprilie;

4. Se vor trimite aplicațiile către juriu pentru a desemna câștigătorii ediției de anul acesta – 20 aprilie – 6 mai.

Orice nominalizări înscrise ulterior datei anunţate nu vor fi luate în considerare decât în condițiile unui anunț din partea organizatorilor Galei legat de prelungirea datei de aplicare.

Criterii de eligibilitate generale

Sunt eligibile proiecte care:

  • s-au desfășurat în perioada ianuarie 2015 – decembrie 2018;

  • care au avut o componentă de atragere sau alocare de resurse;

  • care au produs o schimbare măsurabilă și/sau replicabilă;

*criteriile de eligibilitate specifice pentru fiecare premiu oferit se regăsesc în formularul pentru fiecare categorie în parte.

Anul acesta sunt prezentate patru categorii, însemnând: Premiul ”Curaj”, Premiul ”Perseverență”, Premiul ”Putere” și Donator individual – această categorie nu este jurizată, dar se va aduce recunoaștere publică tuturor celor nominalizați pentru implicare în viețile altora și vor fi invitați la Gală.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ