bibloo.ro

Festivalul Smart Folk You Florian Pittis are loc in acest week-end, in zilele de 11, 12, 13 august, la Vama Veche, incepand cu ora 19,00.

Evenimentul, unde participa artisti si trupe cu renume, va avea loc in acelasi loc, pe plaja pe care s-a desfasurat inca de la prima editie, pe parcursul a 13 ani. Sunt asteptati toti cei care l-au iubit pe Florian Pittis, iubesc muzica buna si Vama Veche. Organizatorii Festivalului Smart Folk You Florian Pittis sunt radioul Smart FM 107,3FM si site-ul miscareaderezistenta.ro

“Nu va mai lasati constransi de nimeni si de nimic, nici de vremuri, nici de oameni, fara ura, fara regrete si fara resentimente. Mergeti inainte ca si cum timpul n-ar exista. Eliberati-va de tot si de toate, cu gandul ca trebuie sa traiti pentru si in adevar, caci doar adevarul va va face liberi. Si numai liberi fiind, veti putea atinge in viata fericirea”, spunea Motu Pittis. Vorbele lui, in memoria caruia este organizat an de an acest Festival, pot fi ascultate in fiecare dimineata la Smart FM, 107,3 FM.

Programul celei de-a XIII-a editii Smart Folk You! Florian Pittis, 11- 13 iulie 2016, Vama Veche


VINERI 11 august 2017


-ARTHUR
-ADRIAN SARMASAN
-DINU OLARASU
-THE KRYPTONITE SPARKS
-OCS
-CELELALTE CUVINTE


SAMBATA 12 august 2017


-TATIANA SI MARIUS OJOG
-TRUPA SPAM
-ZOIA ALECU
-ECOUL
-CAMIOANE IN MULTIME
-BOSQUITO IMPREUNA CU INVITATUL SPECIAL: OVIDIU LIPAN TANDARICA
-FARFARELLO
-RATB
-CRISTI MINCULESCU si IRIS


DUMINICA 13 august 2017


cel.ro

-FOLK FRATE
-WALTER GHICOLESCU
-ANDREI PAUNESCU SI TRUPA TOTUSI
-ADRIAN NAIDIN
-BYRON
-KEMPES
-TAXI

* Spectacolele incep in fiecare seara la ora 19.

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ