bibloo.ro

Născut la Târgu Mureș, Republica Populară Română, László Borbély este consilier de stat la Cabinetul prim-ministrului şi coordonator al Departamentului de Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului și a fost ministru al mediului.

László Borbély, consilier de stat la Cabinetul prim-ministrului şi coordonator al Departamentului de Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), a susţinut conferinţa Pentru un viitor sustenabil în cadrul Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă la Hotelul Ramada, sala New York din Iaşi.

După ce consilierul de stat a susţinut conferinţa, unde au fost prezenţi câţiva reprezentanţi importanţi din Iaşi şi din întreaga Moldovă din mediul antreprenoriatului, a acceptat cu bucurie să acorde un interviu ziarului Bună Dimineaţa Iaşi.

Am dialogat cu consilierul de stat László Borbély preţ de câteva minute, după ce am remarcat la domnia sa privirea pătrunzătoare, atitudinea ce se desprinde din alte lumi şi raţiunea de nedescris.

“Mi-aş dori o săptămână fără Breaking News. E important să visezi, să speri. Sigur, trebuie să fie şi realizabile visele...”, a mărturisit László Borbély în cadrul interviului.

Cât de important este să gândeşti sustenabil? Cât de important este să ne schimbăm modul de gândire?, au mai fost întrebările consilierului de stat.

László Borbély a mărturisit şi a susţinut enorme puncte de vedere despre conceptul de Dezvoltare Durabilă, despre felul în care fenomenul migraţiei influenţează mediul social-economic, despre modalitatea şi importanţa gândirii şi a ştirilor pozitive, dar şi despre resursele României care nu sunt suficient de exploatate.

cel.ro

“România este cea mai frumoasă, iar Iaşul este un oraş al inspiraţiei”, a mai adăugat László Borbély .

apiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ