evomag.ro

Zi grea pentru Tudorel TOADER lunea viitoare. PSD i-a pus gând rău

Ședința de luni, programată pentru ora 12.30 la PSD, vizează validarea listei pentru alegerile europarlamentare. Lista va fi deschisă de Rovana PLUMB. Social-democrații vor să profite de contextul acestor schimbări în echipa guvernamentală, pentru a propune câteva schimbări care, potrivit unor surse din interiorul PSD, îl vizează și pe ministrul Justiției.

Este greu de precizat la acest moment în ce măsură demersul ar putea fi dus la bun sfârșit în condițiile în care, deși Toader nu este membru al unui partid politic, a fost totuși propus și susținut puternic de liderul ALDE, prezidențiabilul Călin Popescu Tăriceanu.

Pe de altă parte, criticile la adresa lui Toader sunt din ce în ce mai vehemente și greu de ignorat, iar campania electorală care bate la ușă reclamă câteva sacrificii, de imagine cel puțin.

La Iași, printre cei mai vehemenți contestatari ai lui Toader au fost tocmai colegii și studenții acestuia de la Universitatea Al. I. Cuza, unde ministrul este și profesor. Tudorel Toader a fost ales și rector al acestei universități, dar a renunțat la această funcție în momentul în care a fost numit ministru al Justiției.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ