Arthrelix

Ioan BÂRLIBA, managerul Spitalului Sf Spiridon din Iași este deosebit de inventiv când vine vorba de BZI

Una dintre firmele controlate prin interpuși de familia Asimionesei este și GRAFIC BETA TRUST SRL.

Cu o vechime de 4 ani, firma cu doar 9 angajați, este cea care editează publicația Buna Ziua Iasi.

Publicitateastratex.ro

Firma GRAFIC BETA TRUST este cea care câștigă contracte de publicitate pentru bzi.ro și are sediul în Calea CHIŞINĂULUI nr. 22, Iaşi.

Un alt indiciu că firma este controlată de Asimionesei este și adresa de email trecută la contact: officevioleta@yahoo.com (prenumele de Violeta este al soției dl Ghiocel Asimionesei)

Condusă de un oarecare CURARARIU CĂTĂLIN, această firmă are drept obiect de activitate “Servicii pregatitoare pentru pretiparire” și “Tiparirea ziarelor”.

Acționar cu 25% în aceeași firmă este și SVV PETRALIUM SRL, care îi aparține aceluiași Curarariu. SVV PETRALIUM are sediul tot în Calea CHIŞINĂULUI nr. 22, Iaşi. Obiectul de activitate al celei de-a doua firme este al agentiilor de publicitate.

Dar să revenim la GRAFIC BETA TRUST SRL și legătura dintre această firmă și Spitalul Sf. Spiridon

Cifra de afaceri a acestei firme, una de peste 800.000 ron în 2016, se fundamentează pe câștigarea contractelor cu statul.

Între aceste contacte se numără și vânzările directe de formulare medicale către unele dintre spitalele ieșene.

Grafic Beta Trust SRL este abonată la bugetul Spitalului Sf. Spiridon, iar valoarea contractelor nu este deloc de trecut cu vederea.

Spre exemplu, dintr-o semnătură, Bârliba – managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, a direcționat către bzi.ro, în 28.02.2018 suma de 9,979.8 ron.

Anul trecut, în 3 august, același Bârliba a mai direcționat către bzi pentru aceleași motive încă 14.498 RON, în 13 iunie – 8.370 RON, în 17 mai – 20.099 RON, în 28 aprilie – 4.800 RON și lista continuă.

Bun și de nădejde prieten este Ioan Bârliba pentru BZI. Acum întrebarea este ce beneficii primește la rândul său Bârliba din partea familiei Asimionesei???

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

 

libris.ro

LĂSAȚI UN MESAJ