evomag.ro

Moștenire din tată în fiu la Primăria REDIU

După 4 mandate de primar și rezultate administrative aproape nesemnificative, Primarul comunei ieșene, Rediu are planuri de continuitate! Nu pentru sine ci pentru unul dintre fiii săi.

Și dacă vă gândiți că în ceea ce îl privește pe Haidău situația este lipsită de picanterii politice, vă înșelați amarnic. La prima vedere, Vasile HAIDĂU trece drept un om onest, harnic și dedicat comunității pe care o păstorește. La o privire mai atentă, lucrurile nu stau deloc așa cum le prezintă edilul.

Conexiunile Primarului Haidău sunt extrem de ramificate, însă el a preferat să le folosească în interes personal și foarte puțin în beneficiul locuitorilor comunei Rediu.

În contextul unei analize socio-administrative, orientate asupra zonei metropolitatane a Iașului și pe care o vom efectua în prima jumătate a anului viitor vom discuta punctual și despre evoluția, respectiv gradul de dezvoltare la care a ajuns în prezent comuna Rediu.

Cumătriile politice, principiul politc de bază în cazul lui HAIDĂU 

inpuff.ro

Vasile Haidău și-a folosit relațiile politice pentru a-și aranja copiii. Pe unul din băieți la cununat chiar marele Relu FENECHIU în anii săi de glorie. De aici rezultă și deschiderea totală aratată de primarul Haidău pentru Fenechiu când acesta din urmă, ieșit din închisoare a vrut să testeze terenul pentru o posibilă revenire în politică.

Pentru Catalin HAIDĂU, tătucu pregătește terenul astfel încât să îi asigure postul de primar al comunei Rediu din 2020. Și pentru a vă convinge de faptul că tătucul a făcut pași concreți în acest sens ar trebui să aflați faptul că Vasile HAIDĂU și-a impus fiul pe lista de consilieri locali fără drept de apel.

În Rediu, deja toată suflarea îl dă drept viitor primar pe fiul actualului edil! Dacă va fi sau nu așa, rămâne de văzut.

Al doilea fiu al lui HAIDĂU, nășit de ADOMNIȚEI, a câștigat pe relația lui tata un post la Primăria MIROSLAVA

Moralitatea primarilor Niță și Haidău merge până în pânzele albe! Ne-am convins deja de principiile de lucru ale Primarului Niță și ale prietenilor fiului acestuia în materialele trecute. Cum era să nu îl servească Niță de la Miroslava pe colegul său de partid de la PNL, Vasile HAIDĂU?

Cum era să ajungă Radu HAIDĂU la privat?!

Cum și la liberali funcționează aceleași principii ca peste tot, iată că finul lui Adomniței a prins un post călduț de jurist în cadrul primăriei Miroslava.

Dar iată că zona metropolitană a Iașului stagnează de ani de zile exclusiv din cauza unor personaje lipsite de anvergură preocupate exclusiv de înavuțire cu orice preț și prin orice mijloace.

Un exemplu similar îl constituie și primarul de Bârnova care comite greșeli pe bandă rulantă, preocupat de un comerț exercitat din poziția de edil al unei comune importante pentru județul Iași. Vom reveni cu date concrete!

În ceea ce îl privește pe “Kim Jong” de Rediu, așa cum îi șade bine unui personaj cu viziune îngustă, ține comuna REDIU la un nivel nedemn de secolul XXI.

melimeloparis.ro

2 COMENTARII

  1. Raluca, daca psd are mii si mii de astea de cazuri, nu numai in primarii ci in absolut toate institutiile statului exemplul dumneata cu cel de la PNL nu mai conteaza ! Cand incepi sa scrii despre cazurile de nepotism de la PSD ?

LĂSAȚI UN MESAJ