Vrei RECLAMA TA aici?melimeloparis.ro

CSM Poli Iași a terminat la egalitate cu ACS Poli Timișoara, scor 1-1 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Ieșenii au deschis scorul prin golul marcat de ugandezul Luwagga William Kizito (45), în timp ce golul oaspeților a fost marcat de Alin Șeroni (90+6), cu prețul unei accidentări.

Ieșenii au avut un gol anulat pentru ofsaid la brazilianul Jo Santos (90+1), care a deviat șutul lui Tiago Almeida.

Vrei RECLAMA TA aici?vitamix.ro

Echipa din Copou a mai ratat ocazii de gol prin Andrei Cristea (35) și Pedro Mendes (71), în timp ce bănățenii au avut șanse de gol prin Șeroni (41), Alexandru Munteanu (59), Sebastian Mailat (61) și Ciprian Țigănașu (89).

Cosmin Bîrnoi (ACS Poli Timișoara) a avut nevoie de intervenția ambulanței după ce a fost lovit involuntar cu cotul de Miguel (46).

Poli Iași e neînvinsă de patru etape, având trei egaluri și o victorie. ACS Poli Timișoara nu are nicio victorie în ultimele trei etape, în care a obținut două egaluri și a pierdut o dată.

CSM Poli Iași — ACS Poli Timișoara 1-1 (1-0), Stadion ”Emil Alexandrescu” — Iași
Au marcat: Luwagga William Kizito (45), respectiv Alin Șeroni (90+6).
Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: Gabriel Bârjac (Zalău), Bogdan Velicu (București); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Stan Prodan (Alexandria) — CCA, Cătălin Cursaru (Ploiești) — LPF

Vrei RECLAMA TA aici?sentimente.ro

LĂSAȚI UN MESAJ