evomag.ro

Liviu Dragnea, despre o eventuală candidatură la prezidențiale: „Nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. Pe Facebook i se spune «blocannis»” 

Liviu Dragnea a declarat, joi seară, la Antena 3, că după alegerile europarlamentare va fi anunțat candidatul coaliției PSD-ALDE la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an. Liderul PSD nu a anunțat dacă se gândește să candideze sau nu, însă a spus că nu se teme de o confruntare cu Iohannis.

„Iohannis are o obsesie ca ori cum necum să dispar. Asta este singura lui obsesie că eu dacă nu mai exist, el ia al doilea mandat. Nu mi-e frică să mă confrunt cu Iohannis. Nu e greu de bătut pentru că nu a făcut nimic patru ani și jumătate. A făcut numai rău. Blocaje, blocaje… Pe Facebook i se spune blocannis”, a spus Dragnea, în emisiunea moderată Răzvan Dumitrescu. Anterior, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declarase că este pregătit să își asume candidatura la prezidențiale, dar că persoana care va candida din partea alianței PSD-ALDE va fi anunțată după alegerile europarlamentare.

Toi joi seară, Liviu Dragnea a reiterat faptul că nu va merge la consultările de la Palatul Cotroceni, pe tema referendumului. Liderul PSD a evitat să spună cine va face parte din delegația care va merge la discuțiile cu Iohannis, divulgând doar numele lui Eugen Nicolicea. „Am anunțat că o să fie prezent PSD-ul acolo (la consultări). Domnul Eugen Nicolicea și încă două persoane. Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult domnului Iohannis. Mâine la 9 o să afle, iar la 11 o să fie întâlnirea”, a spus Dragnea.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ