evomag.ro

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a prezentat ieri la Înalta Curte de Casație și Justiție. După amânarea de pe 18 martie, când s-a internat în spital, acum, preşedintele Camerei Deputaţilor a fost audiat în cadrul apelului la procesul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman. În primă instanță, acesta a primit o condamnare de 3 ani și jumătate de închisoare, informează Libertatea.

Liviu Dragnea: “Sunt total nevinovat”

Ieri a fost audierea lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat în fața instanței că își menține declarațiile date anterior. „Sunt total nevinovat, n-am avut cunoștință că doamnele Botorogeanu și Stoica n-au mers la serviciu, iar nimeni nu mi-a spus acest lucru. Nu am cerut nimănui, nu am pus presiuni asupra nimanui pentru a le menține în funcție”, a spus Dragnea. Președintele PSD a mai declarat că nu este de acord cu ce a scris judecătorul în motivarea deciziei prin care a primit o condamnare la închisoare de 3 ani și jumătate. „N-am coordonat sau controlat activitatea DGASPC Teleorman.

Nu era în subordinea mea, ci în cea a Consiliului Județean. Niciun președinte de Consiliu Județean nu mergea în control personal sa controleze instituțiile din subordinea CJ”, a mai spus liderul social democrat. Dragnea a negat orice discuție cu Floarea Alesu, fosta directoare de la Protecția Copilului Teleorman, despre cele două angajate fictive. „N-am avut niciodată o discuție cu Botorogeanu si cu Stoica prin care ele să se angajeze la dgaspc si sa nu lucreze si nici nu am rugat pe nimeni sa faca asta. Alesu Floarea nu a venit sa vorbească cu mine în 2009 despre situația celor două”, a adăugat Dragnea.

melimeloparis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ