Vrei RECLAMA TA aici?top-shop.ro
O absență notabilă din organizarea de anul acesta a ZILEI NAȚIONALE a fost chiar Înalt Prea Sfințitul TEOFAN.

Este primul an în care Prea Sfinția Sa lipsește de la manifestările dedicate Zilei Naționale. Lipsa Înaltului Teofan nu a fost anunțată și nici explicată în mod oficial.

Motiv suficient pentru ca gurile rele să dea naștere la tot felul de zvonuri și interpretări. Printre oficialitățile prezente la eveniment au început să circule tot felul de versiuni.

Unii au vehiculat că ÎPS Teofan ar fi bolnav, alții că acesta ar fi supărat pe Primarul Chirica din cine știe ce considerente și așa mai departe.

Contactat de Redacția Ziarului “Buna Dimineata Iasi”, Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a avut bunăvoința de a explica motivul real pentru care IPS Teofan nu a putut fi prezent la manifestări.

“ÎPS Teofan nu a putut fi prezent la manifestările dedicate Zilei Naționale deoarece nu s-a aflat în oraș. Nici în țară. Era ceva care nu a putut fi amânat. Dar Mitropolia Moldovei și Bucovinei a fost reprezentată de Părintele Vicar Marian TIMOFTE”, a declarat Părintele Constantin STURZU, purtătorul de cuvânt al MMB.

 

Vrei RECLAMA TA aici?

LĂSAȚI UN MESAJ