Platforma România 100 a lui Dacian Cioloş şi PNL au participat Duminică seară în București la marşul “NU vrem să fim o naţie de hoţi!”

La acest marș, s-au alăturat aproximativ 11.000 de oameni.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a afirmat că ”atacul la Justiţie pentru interese personale şi haosul din economie trebuie să înceteze”.

”Aşa cum am declarat la preluarea funcţiei de purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, atacul la Justiţie pentru interese personale şi haosul din economie trebuie să înceteze.

Protest Iasi.

Posted by Sorin Olariu on Sonntag, 5. November 2017

PNL şi toate grupurile active din societate, cu toţii suntem de aceeaşi parte a baricadei şi cu toţii credem în adevărul: Corupţia ucide!

Împreună cu prietenii şi colegii din PNL, am protestat împotriva atacului PSD la independenţa Justiţiei şi împotriva măsurilor fiscale care aruncă economia României în haos”, a anunţat pe Facebook purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

LIVE DE LA IASI19.05 – 500 de oameni.

Posted by Tudor Chirilă on Sonntag, 5. November 2017

Proteste au fost anunţate în mai multe oraşe din România, printre care Cluj-Napoca, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Sibiu, Constanţa, şi Bacău, dar şi în Zurich, Paris, Roma, Londra, Toronto şi Berlin.

Alături de protestarii din Iaşi a fost si cântăreţul Tudor Chirilă. Circa 1000 de oameni au cerut demisia Guvernului. Oamenii au scandat: “Jos,  jos, jos, guvernul ticălos!” “PSD ciuma roşie!” “Jos guvernul hotoman, fabricat în Teleorman” “Vreau să stau acasă, hoţii nu mă lasă” – scandează manifestanţii, alături de consacratul slogan “România, trezeşte-te!” “Nu se mai poate! Vrem anticipate!”

LĂSAȚI UN MESAJ